Behandelingen

Esthetische tandheelkunde

Een stralende glimlach speelt hoe dan ook een belangrijke rol bij het uiterlijk. Via verschillende technieken kunnen kleine en grote correcties worden uitgevoerd die resulteren in een zichtbare esthetische verandering en dus nog mooiere lach. We streven ernaar om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen.

Bleachen

Bleachen is een prima oplossing voor patiënten die hun tanden graag willen opfrissen. Het gebit moet wel eerst volledig gezond zijn. Bleachen kan in de praktijk of thuis met een op maat gemaakte bleachmal. Bij ons kiest u voor een veilige en verantwoorde manier van bleachen. Onveilig bleachen kan uw gebit en zelfs mond immers ernstig beschadigen. Laat uw tandarts dus eerst beoordelen of bleachen voor u zinvol is en welke methode voor u het meest geschikt is.

Facings

Met behulp van facings kunnen wij een scheve tand maskeren, een afgebroken tand herstellen of het spleetje tussen uw tanden laten verdwijnen. Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of porselein dat aan de tand wordt ‘gehecht’. Het materiaal voelt aan zoals een eigen tand en ziet er ook zo uit

Witte vullingen

Bij ons kan u terecht om oude metaalvullingen te laten vervangen door witte vullingen van composiet of porselein. Doordat wij de kleur van de composiet of het porselein aanpast aan de kleur van uw echte tanden, zal niemand nog merken dat u vullingen hebt.