In onze praktijk werken 5 tandartsen, 2 mondhygiënisten en 8 assistentes. Alle tandartsen voeren reguliere tandheelkundige behandelingen uit, sommige tandartsen hebben hiernaast nog een eigen specialisatie.

Door welke tandarts u behandeld wordt, is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de werkdag. Uw voorkeur voor een tandarts kunt u telefonisch of bij de balie doorgeven. In principe wordt  u iedere behandeling door dezelfde tandarts behandeld, echter bij klachten of spoedreparaties kan het zijn dat u door een andere tandarts geholpen wordt. Er is een goede communicatie tussen de tandartsen, en al uw gegevens worden nauwkeurig in een persoonlijk dossier bijgehouden.

De tandartsen

foto tandarts T93 Steven Aussems

Steven
Ausems

Anne
ausems

foto tandarts T93Saskia Aussems

Saskia
ausems

Venus
Katehsari

Het team

Bij de mondhygieniste kunt u terecht om uw gebit uitgebreid schoon te laten maken. U kunt zelf een afspraak bij de mondhygieniste maken, maar kan ook door de tandarts worden doorverwezen. Dit zal het geval zijn wanneer u last heeft  van chronische tandvleesproblemen. De mondhygieniste besteed tijdens een zitting extra aandacht aan het verwijderen van tandsteen, het beoordelen van uw tandvlees en het geven van de juiste instructies om uw gebit in optimale conditie te houden.

De assistentes ondersteunen de tandartsen bij behandelingen. Hiernaast nemen zij allerlei andere taken op zich, zoals het werken in de sterilisatie en het maken van afspraken.

Alle administratieve zaken worden geregeld door onze office manager. Hier kunt u ook terecht wanneer u bijvoorbeeld vragen over uw rekening heeft.